Stagiaire groep 1/2: Mandy stelt zichzelf voor

Hallo allemaal!

Graag wil ik mezelf even voorstellen! Mijn naam is Mandy Corsten en ik ben achttien jaar oud. Ik woon in Volkel, met mijn ouders en mijn zusje. Ik studeer aan de PABO in Veghel en hier zit ik in het eerste leerjaar. Ik ben het afgelopen schooljaar afgestudeerd als onderwijsassistent (verkort traject) op het Summa College in Eindhoven. Buiten school om vind ik het leuk om te volleyballen, te winkelen en luister ik graag naar muziek.

Aanstaande dinsdag, 12 september, maak ik een start als stagiaire in groep 1/2 bij juf Wendy van der Velden. Daar loop ik het komende halfjaar stage en daar heb ik ontzettend veel zin in! Je zult me zien rondlopen op de dinsdagen en soms een paar dagen in de week meer, in de zogenoemde stage- en toetsweken. Als er vragen zijn, dan stel ze gerust!

Ik heb heel veel zin in een fijn schooljaar op Obs de Brinck en ik zie jullie snel!

Pasfoto Mandy.pngGroetjes Mandy Corsten

• Pasfoto Mandy.png